Acompanya’m

Decàleg per facilitar l’acompanyament de les necessitats emocionals de la dona en el part

 •   We use own and third party cookies to improve your user experience and our services, analyzing users' browsing in our website. If you continue browsing, we will consider that you consent to its use. You can get further information in our Cookies Policy .

Non-economic needs

Looking for

 • Difusió

  Per tal de donar la màxima difusió al projecte, necessitarem persones, punts i espais relacionats amb aquest treball que vulguin col·laborar sinèrgicament amb ACOMPANYA'M

  Collaborate
 • Traducció

  Agrairem la possibilitat de traduir la traducció del catàleg a altres idiomes, així com canals de difusió en altres llengües.

  Collaborate
See more

What is offered in exchange

Individual rewards

 • Contributing 5

  Acknowledgment: Menció

  Sortiràs als agraïments de l'obra

  12Co-financiers
 • Contributing 20

  Services: Berenar per conèixer-nos

  Et convidem a un berenar que oferirem amb tota la gent implicada en el projecte + Sortiràs als agraïments de l'obra

  20Co-financiers
 • Contributing 45

  Product: Il·lustració signada

  Una còpia del dibuix del decàleg que més t'agradi impresa en paper de qualitat i signada per l’autora + Berenar que oferirem amb tota la gent implicada en el projecte + Sortiràs als agraïments de l'obra

  8Co-financiers
 • Contributing 100

  Product: Il·lustració original de l'autora

  Rebràs un original d’un dibuix signat per l’autora + Berenar que oferirem amb tota la gent implicada en el projecte + Sortiràs als agraïments de l'obra

  6Co-financiers
See more

User

COS Cooperativa

COS Cooperativa
COS som una cooperativa de salut. Ens proposem transformar positivament el model de salut actual per un de més sostenible, que resolgui les necessitats reals dels usuaris. Per aconseguir-ho, creiem en que la implicació i la participació dels usuaris és clau, dins el marc de l’economia social i solidària.
My location
Mozart, 2 08012 Barcelona
Send message
Send message
Show profile

Share this project

Spread the word

 • Project widget

  publish the project widget

  Copy and paste the code in your website or blog to help spread the word about this project
  Funded!
  acompanyam
  Communications, Educational

  Acompanya’m

  By: COS Cooperativa

  Un grup de mares, pares i professionals del naixement hem elaborat 10 punts bàsics que considerem...

  Co-financing

  Received

  123%
  Optimum
  2.500
  Minimum
  1.950
  Received
  2.405
  Finished
  22 / 06 / 2013
  Co-financiers
  60
  2.405 123%
  Embedding Code

Acompanya’m

Un grup de mares, pares i professionals del naixement hem elaborat 10 punts bàsics que considerem indispensables per l’acompanyament respectuós en qualsevol tipus de part.

Compartint les nostres experiències de part, ens adonem de la importància que te el tracte que hem rebut per part dels professionals durant tot el procés de l’embaràs part i post part.

El nostre objectiu és evidenciar aquestes necessitats, sensibilitzant les dones i els professionals, i difondre-ho mitjançant un tríptic amb el decàleg il·lustrat i un documental que complementarà aquests 10 punts.

Main features

El projecte consisteix en la creació d’un decàleg per l’acompanyament emocional al part, i la seva difusió en pdf perquè via internet arribi a molta gent i també en paper per distribuir a espais públics i privats, i que les dones puguin utilitzar durant al seu part. També inclou l'elaboració d’un vídeo documental mostrant experiències reals que testifiquin la necessitat de reflexió i demanda en l’ acompanyament.

A curt termini el primer acte serà una trobada col-loqui sobre com ens acompanyen durant l’embaràs, el part i la criança. Un més desprès la presentació del decàleg i del vídeo, tot això acompanyat d’una campanya de difusió del decàleg en díptic.

El pdf facilitarà el traspàs d’informació. El díptic arribarà a espais on sigui difícil l’accés a aquest tipus d’informació i el vídeo amb les experiències reals ajudarà a entendre que son demandes sorgides de les necessitats de les dones i no de la teoria.
image

Why this is important

Escoltant el relat de l’experiència del part en dones, és molt freqüent trobar que s’han sentit poc cuidades emocionalment en un moment de vital importància per a elles.

Aquest projecte va dirigit a professionals del món del naixement, a dones i homes que estan vivint el moment de l’embaràs i el part, i a persones sensibles a les relacions humanes i al canvi social positiu.
image

Goals of the crowdfunding campaign

Curt termini: Informar a parelles amb opcions diverses de part, del dret a un acompanyament emocional respectuós i sensibilitzar als professionals

A llarg termini: Promoure canvis significatius a l’hora d’acompanyar els parts, que es reflectirà en el procés de vida de les persones i, per tant, en la societat.

Des de COS Cooperativa de salut posem els recursos humans, així com les infrastructures físiques per poder fer realitat aquest projecte
image
Publish this widget
Publish wall of backers

Publish this widget

Embedding Code